Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pala je odluka

Real izabrao prvo veliko pojačanje: Ronaldo ushićen, Modrić može odahnuti

Real Madrid dovodi prvo veliko pojačanje u ovom ljetnom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve govori da će Andre Gomes biti prvo ovoljetno pojačanje Real Madrida, ako ne računamo Alvara Moratu, koji se vraća na Santiago Bernabeu iz Juventusa, piše španjolski Okdiario.

Real traži „svježu krv“ za izmoždeni srednji red, a portugalski reprezentativac navodno je prvi izbor „kraljeva“, budući da se čini kako je Florentino Perez odustao od dovođenja Paula Pogbe.

Zinedine Zidane navodno je dao svoj pristanak. Francuz se slaže da bi veznjak Valencije i portugalske reprezentacije bio pojačanja i osvježenje za momčad.

U Realu se nadaju da bi Gomes trebao donijeti veznom redu veću čvrstoću i snažniju duel igru, što je Realu nedostajalo proteklih sezona. Madriđani pretpostavljaju da će se Gomes idealno slagati s Lukom Modrićem, koji je prešao tridesetu i treba nekog tko će mu pokrivati leđa.

Iako je Gomes na radaru velikih igrača kao što su Barcelona, Manchester United i Juventus, Valencia je navodno spremna zaključiti posao s Realom.

Jorge Mendes trebao bi biti ključan čovjek u realizaciji ovog transfera. Moćni portugalski menadžer u dobrim je odnosima s Perezom i duboko je involviran u transfernu politiku Valencije.

Nije nevažno što je Gomes kolega iz reprezentacije najvećoj zvijezdi Reala Cristianu Ronaldu. Dolaskom još jednog sunarodnjaka Ronaldo će dobiti dodatnu podršku i proširiti krug lojalnih suigrača, što je njemu od velike važnosti. S druge strane, Perez se nada da će na taj način udobrovoljiti Ronalda i još lakše ga privoljeti da ostane što duže u Realu. Čini se da će dolaskom Gomesa sve strane biti zadovoljne.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider