Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad nema trofeja...

Perez nema mira: Real spreman na rušenje rekordnog transfera

Real Madrid spreman je na rekordni transfer da se pojača na vratarskoj poziciji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativne stanke, pogotovo kada su u pitanju prijateljski ogledi, su u pravilu dosadne za klubove, osim u slučaju kada ponajbolji nogometaš engleskog prvaka Chelseaja poruči da nije sretan u Londonu.

"Iskreno ne znam što će biti na kraju sezone. Nikada nisam bio u potpunosti sretan u Londonu i povratak u Španjolsku jednog dana je svakako u mojim planovima", rekao je prvi vratar Chelseaja Thibaut Courtois.

Te su riječi, prema pisanju madridskog AS-a, prodrmale maštu predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, koji je spreman za novo rušenje rekorda. S obzirom da Courtois ima ugovor s Chelseajem do ljeta 2019. godine samo rekordni iznos za vratara natjerao bi londonski sastav da pusti svog prvog čuvara mreže.

AS spominje da bi bilo potrebno oko 100 milijuna eura da Chelsea pristane na transfer. Realu ide u prilog činjenica da Courtois, bivši vratar Atletico Madrida, već ima kuću u Madridu i da je njegova djevojka Marta Dominguez Španjolka.

Treba ipak reći da se uistinu treba dogoditi nešto ludo ovoga ljeta pa da Courtois završi u Realu. Osim toga, 'kraljevski klub' još uvijek nije službeno odustao od Davida De Gee, čuvara mreže Manchester Uniteda, dok u svojem kadru već ima sjajnog Kostarikanca Keylora Navasa.

S toliko novaca 'na bacanje' Real bi se trebao pojačati na drugim pozicijama, no s obzirom na činjenicu da će lako moguće ostati bez ijednog trofeja ove sezone, Perez će navijače morati zadovoljiti nekim velikim transferom.

Rekordni transfer kada su vratari u pitanju još uvijek je onaj iz 2001. godine kada je Gianluigi Buffon za 53 milijuna eura prešao iz Parme u Juventus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider