Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što vi mislite?

Real izdao zabrane navijačima zbog vrijeđanja Messija i Barce! Enrique se s tim ne slaže...

Osim čudesnih Cristiana Ronalda i Lea Messija, u španjolskoj nogometnoj javnosti jedna od glavnih tema su i navijači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon šokantnog ubojstva navijača Deportivo La Corune od strane ekstremno desne skupine Atleticovih huligana, u Španjolskoj se opet priča o nasilju u nogometu. Tamošnji je nogometni savez odlučio uvesti neke drastične mjere, a na tom tragu je i odluka Real Madrida.

Radio Cadena Cope javlja kako je Real izdao zabrane 17-orici navijača zbog vrijeđanja Messija, Barcelone i Katalonije na utakmici sa Celtom iz Viga. Odlučio se Real na takav potez jer zna da bi ga savez mogao kazniti zbog ponašanja malog dijela navijača, pa su u Madridu odlučili djelovati kako bi ublažili moguću štetu.

U klubu su odlučili i zatvoriti dio tribine s kojeg su dolazila vrijeđanja kako bi upozorili navijače da takva stvari više neće biti tolerirane.

Zanimljivo je bilo i na press konferenciji Barcelone nakon pobjede u katalonskom derbiju protiv Espanyola. Upitali su Luisa Enriquea što misli o toj temi, a on se nije složio s takvim zabranama.

''Ako budemo zabranjivali navijačima dolazak na stadion zbog vrijeđanja, uskoro ćemo igrati pred praznim tribinama. Ne samo to nego ćemo uskoro početi i izbacivati igrače.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider