Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi će ipak slaviti?

Real i ManUtd spremaju rekordni transfer pod pritiskom 'vanjske sile'

Manchester United ne odustaje od zvijezda Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su prodali Robina van Persieja te nakon što je jasno da će Angel Di Maria prijeći u Paris SG, Manchester United mora pronaći adekvatnu zamjenu, zapravo još veću zvijezdu.

Ovo je Realova lista otpisanih: Odlazi Messijeva noćna mora i ljubimac navijača?

Navijači Reala izabrali 'playmakera'! Ronaldo mora u špicu napada!?

Engleski mediji pišu kako novi sponzor Adidas pritišće Manchester United da zagrabi u džep i dovede njegova „manekena“ Garetha Balea.
Klub s Old Trafforda zaradit će na Di Mariji 63 milijuna eura, dok mu je Adidas nedavno stavio potpis na ugovor ukupno vrijedan preko milijardu eura, točnije 1066 milijuna.

Manchester United također sprema ponudu Barceloni za njezina napadača Pedra, ali Bale ostaje i dalje glavna meta engleskog velikana.

Nakon što su izgubili u utrci za Sergija Ramosa, koji je odlučio ostati u Realu, Englezi navodno namjeravaju pustiti Davida de Geu u Real, ali u zamjenu traže da Real „digne rampu“ Baleu.

Manchester United, prema informacija engleskih medija, nudi Realu preko 120 milijuna eura za Balea, što bi bio novi transferni rekord. Od te cifre odbio bi se transfer De Gee.

Kako je Adidas sponzor i Reala, moguće je da će posredovati između dvaju velikana. Real je ionako krcat zvijezdama, a Manchester Unitedu nasušno nedostaje barem jedna prava superzvijezda kako bi povratio rezultat i ugled.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider