Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije zvijezde nadrljale

Real drastičnim kaznama uvodi red: Evo kako se Modrić za dlaku izvukao!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez odlučio je povući drastičnije poteze kakao bi doveo k redu svoje razmažene zvijezde…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon šokantnog poraza u gradskom derbiju s Atleticom, zakuhala se situacija u Real Madridu. Kriza drma Santiago Bernabeuu pa su čelnici Reala odlučili djelovati. Perez je pokrenuo kaznene mjere protiv Samija Khedire i Jamesa Rodrigueza zbog toga što se nazočili rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda. Nijemcu i Kolumbijcu prijete „paprene“ novčane kazne, a možda čak i suspenzija, pišu španjolski mediji. Proslava 30. rođendana najveće zvijezde Reala tako nastavlja izazivati nove kontroverze i polemike.

Ovo bi za Real moglo biti fatalno: Ronaldo inkognito kod Modrićeva spasitelja

Khedira i James prekršili su interni kodeks kluba prema kojem ozlijeđeni igrači moraju paziti na svoje zdravlje i pridržavati se uputu liječnika. Khedira se ozlijedio na utakmici s Atleticom, liječnici Reala dijagnosticirali su mu rupturu mišića zbog koje je trebao mirovati kod kuće, a on se odlučio otići na zabavu, što će ga u kočnici zacijelo skupo stajati. Khedira već duže vrijeme ima problema s ozljedama, lošom formom i čini se kako će uskoro napustiti Real. Navodno je već utanačio s Pepom Guardiolom prelazak u Bayern.

James je prošlog tjedna morao na operaciju zbog ozljede pete metatarzalne kosti. Zbog toga je morao mirovati kod kuće, a on je bio jedan od najviđenijih aktera zabave, barem se tako može zaključiti prema fotografijama na društvenim mrežama, gdje je najčešće bio u društvu poznatog kolumbijskog pjevača Kevina Roldana kojeg je sa sobom poveo na zabavu.

Luka Modrić zasad je izbjegao Perezovu gnjevu. Hrvatski veznjak oporavlja se od ozljede već devedesetak dana i još se ne zna točno kada će se vratiti na travnjak. Modrić je prvi otišao sa zabave te se odmah sutradan ispričao ako njegovo ponašanje nije bilo najbolje. Čini se da je predsjednik Reala uvažio ispriku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider