Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
remi chelseaja

VIDEO Razgoropađeni Arsenal, Manchester United preuzeo vrh

U udarnom subotnjem terminu engleske Premierlige, točnije šest utakmica, zabilježeno je čak 26 pogodaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najefikasniju utakmicu odigrali su nogometaši Leicestera i Arsenala, koja je završila pobjedom gostiju 5:2. Alexis Sanchez bio je junak utakmica postigavši tri pogotka, a po jedan su pridodali Olivier Giroud i Theo Walcott. Oba pogotka u domaćem sastavu, za koji je posljednjih 15-ak minuta odigrao Andrej Kramarić, postigao je Jamie Vardy.

VIDEO Tottenham na komadiće 'rastavio' vodeći sastav Premierlige

Bilićev West Ham je nakon velike pobjede kod Manchester Cityja (2:1) tek remizirao kod kuće protiv Norwich Cityja. Gosti su vodili u dva navrata, ali je bod 'čekićarima' spasio Chekhou Kouyate u trećoj minuti sudačke nadoknade. Diafra Sakho zabio je u prvom poluvremenu za 1:1, nakon što je Robert Brady doveo Norwich u vodstvo. Nathan Redmond je, činilo se, zabio za veliko slavlje gostiju u 83. minuti, no koncentracija u obrani nije izdržala.

Manchester United zasjeo je na vrh premierligaške ljestvice s bodom više od gradskog rivala Cityja, nakon uvjerljive 3:0 domaće pobjede protiv najlošijeg sastava Premierlige Sunderlanda. U smiraju prvog poluvremena domaćina je u vodstvo doveo Memphis Depay, a u nastavku su za 'crvene vragove' zabijali Wayne Rooney i Juan Mata.

Efikasno je bilo i u Liverpoolu, gdje je istoimeni domaćin s 3:2 slavio protiv Aston Ville. Daniel Sturridge bio je dvostruki strijelac za 'redse', dok je dva gola u redovima gostiju zabio Rudy Gestede. Prvi pogodak na susretu djelo je Jamesa Milnera.

U posljednjem susretu subotnjeg programa Newcastle je kod kuće odigrao protiv Chelseaja 2-2, iako je do 79. minute vodio 2-0.

Ayoze Perez (42) i Georginio Wijnaldum (60) bili su strijelci za Newcastle, a remi Chelseaju donijeli su Ramires (79) i Willian (87). Chelsea je nakon sedam kola tek na 15. mjestu prvenstvene ljestvice..

Nakon nepotpunog sedmog kola United je vodeći sa 16 bodova, City ima 15, dok je West Ham i dalje treći s 13, koliko ima i Arsenal. Slijede Tottenham i Leicester City sa po 12.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider