Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo protiv fenjeraša

Nastavlja se HNL: Hajduk i Rijeka pred teškim ispitima

HNL se nakon reprezentativne stanke nastavlja utakmicama 13. kola, a raspored otvaranje nove prvenstvene runde nudi već danas.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S početkom u 18:00 na Maksimiru Dinamo očekuje Zagreb, okrenut okršaju s Olympiakosom u utorak u Ligi prvaka. Pjesnici su poslije 12 kola jedina momčad bez pobjede, a u ogledu s Modrima s kojima opasno pušu za vratom Hajdukom i Rijeka zadovoljio bih i jedan bod.

Subotnji program donosi utakmice Istra 1961 - Osijek (15:00) te Lokomotiva - Rijeka (19:00). Osječani će u Puli tražiti bilo kakav pozitivan rezultat kako bi još malo pobjegli Zagrebu u borbi za ostanak, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se Puljani snaći bez Igora Pamića koji je nedavno smijenjen.

Rijeka će u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive pokušati zadržati korak s Dinamom koji u idućem kolu stiže na Rujevicu, a Lokosi su tu u poziciji da im je sve osim poraza - bingo.

U Koprivnici u nedjelju s početkom u 15:00 igraju Slaven Belupo i Hajduk. Splićani su u sjajnoj formi, trenutno su najbolja momčad u HNL-u, a posljednji pogodak primili su prije više od dva mjeseca (10. kolovoza u Kranjčevićevoj od Lokomotive). Koprivničanci će pokušati pomrsiti račune gostima, a glavni adut im je trener Željko Kopić koji je u HNL-u u sedam utakmica, kao trener Lučkog, Zagreba i Slaven Belupa, od Hajduka izgubio samo u dva navrata.

Kolo će zaključiti Split i Inter Zaprešić (nedjelja, 19:00) u Parku mladeži, u mini-derbiju sredine ljestvice. Eventualnim trijumfom Zaprešićani bi skočili na četvrto mjesto što bi bio fantastičan uspjeh za Diva iz predgrađa koji se ove sezone vratio među prvoligaše.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider