Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ranieri: Jako sam ponosan

Nitko to nije očekivao: Jedni u transu, drugi još ne vjeruju

Claudio Ranieri došao je do uspjeha karijere nakon što je s Leicesterom osvojio povijesni naslov u Premierligi...

Ranieri je uoči utakmice u Londonu bio na povratku iz Italije gdje je otišao posjetiti majku. No, nije propustio dati izjavu nakon najvećeg uspjeha u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri.

''Jako sam ponosan. Sretan sam zbog svojih igrača, predsjednika, osoblja u klubu i svih navijača Leicestera. Ovo je nevjerojatan osjećaj, jako sam sretan zbog svih njih'', rekao je Ranieri te nadodao:

''Nikad nisam ovo očekivao od kada sam stigao u klub. Ja sam pragmatičan čovjek, samo sam htio pobijediti u svakoj sljedećoj utakmici i pomoći mojim igračima da napreduju iz tjedna u tjedan. Nikad nisam previše razmišljao o tome gdje će nas to odvesti.''

Leicester će dobiti trofej za prvaka Premierlige iduće kolo protiv Evertona kod kuće. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na Stamford Bridgeu, mnogi navijači Leicestera priznali su da još ne mogu vjerovati da je njihov klub postao prvak Engleske.

''Izgledat će mi nerealno sve dok ne vidim Wesa Morgana kako podiže trofej'', jedan je od komentara navijača, dok je drugi dodao: ''Samo reći da smo prvaci Engleske zvuči nevjerojatno.''

A kapetan Leicestera Morgan je poručio:

''Ne mogu dočekati subotu ta stavim ruke na taj trofej.''

Nema sumnje, ova generacija Leicestera ostat će zapisana 'zlatnim slovima' u povijesti engleskog, ali i svjetskog nogometa.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider