Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao u Barceloni

Rakitić poslao poruku Hrvatskoj i prokomentirao Barcelonine probleme

“Radim kako bih što prije bio spreman. Šteta što ovih dana ne mogu biti sa svojom reprezentacijom”, poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji zbog ozljede tetive u Barceloni trenira po posebnom programu, rekao je kako bi mu ovo trebala biti najbolja sezona od kada je 2014. godine došao u katalonski klub i da mu je žao što nije igrao protiv Kosova i što nije spreman za Finsku.

“Radim kako bih što prije bio spreman. Šteta se ovih dana ne mogu biti sa svojom reprezentacijom”, poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram. U četvrtak i petak je u Barceloninom sportskom centru vježbao po posebnom programu uz od ranije ozlijeđene Lionela Messija i braniča Samuela Umtitija.

“Ovo je Barcelona, mislim da više od toga nije potrebno reći. Pritisak dolazi sam od sebe. Želim vjerovati sam u sebe i da si mogu reći: ‘Gledaj, dobro sam i želim igrati”, izjavio je Rakitić u petak u razgovoru za novine Sport sa sjedištem u Barceloni.

“Svaki dan vježbam sa željom za igranjem i mislim da mi zasad dobro ide. Ovdje sam proveo dvije nezaboravne godine i želim nastaviti tako. Neka ovo bude moja najbolja godina”, istaknuo je 28-godišnji vezni igrač. 

Rakitić je ove sezone postigao dva pogotka za španjolskog prvaka.

“Naravno da sam sretan zbog toga, lijepo je zabiti i na taj način pomoći ekipi. No najvažnije mi je imati osjećaj da dobro radim stvari. S obzirom da mi je ovo treća sazona ovdje želim biti na maksimalnoj razini”, napomenuo je.

Barcelona se nakon sedam kola nalazi na četvrtom mjestu s 13 bodova, dva manje od vodećeg Atlético Madrida.

“Rast ćemo i ja želim biti dijelom toga. Idemo dobrim putem, naporno treniramo i imamo jasnu ideju, sve što radimo činimo ispravno. Naravno, moramo popraviti mnoge stvari, no generalno momčad je dobro, a ovo je uostalom tek početak sezone”, izjavio je. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider