Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvalospjevi za Hrvata

Novi šef Barce: 'Rakitić kao da je odrastao s Messijem i Iniestom!'

Barcelona u srijedu gostuje kod Malage u 5. kolu Primere, a španjolski mediji natječu se u hvalospjevima na račun hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon demoliranja Levantea, u kojem su sudjelovali svaki s po jednim pogotkom, Neymar i Ivan Rakitić u ponedjeljak su morali na fizioterapiju zbog lakših ozljeda.

Ključan razlog zbog čega Barca ponovno dominira: A Suarez tek stiže!

VIDEO Pogledajte najbolje od Rakitića u demoliranju Levantea

Brazilac je osjetio bol u gležnju lijeve noge, dok je hrvatski veznjak dobio nezgodan udarac u lijevu nogu pa se pojavio hematom.

Kako trenutačno stvari stoje, Neymar i Rakitić su pod upitnikom za srijedu i gostovanje u Malagi kod istoimenog španjolskog prvoligaša u okviru 5. kola Primere.

Luis Enrique ne može računati ni na Rafinhu koji se još uvijek oporavlja od ozljede.

Rakitić kao da je odrastao u La Massiji

Inače, španjolski mediji na sva usta hvale Rakitića. Tako Marca donosi naslov „Rakitić novi šef Barcelone“ te ističe kako je u samo nekoliko mjeseci postao jedan od lidera momčadi.

„Kako igra čini se da je odrastao u La Masiji zajedno s Messijem, Busquetsom, Iniestom i ostalima“, piše Marca dodajući kako se sjajno adaptirao na Barcin model i stil igre, a koliko ga Enrique cijeni govori i podatak da je odigrao svih 360 minuta u prvenstvu.

„Ako su postojale sumnje hoće li se uklopiti u igru Barcelone, sada ih više ne bi trebalo biti. Sjajan gol protiv Levantea samo je potvrdio njegovo iznimno samopouzdanje“, zaključuje Marca svoj hvalospjev hrvatskom veznjaku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider