Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjeruju u dobar rezultat

Puni samopouzdanja: 'Moramo odigrati jednu od najboljih utakmica sezone'

Dinamov branič Josip Pivarić ističe da su 'modri' puni samopouzdanja i da vjeruju u dobar rezultat na gostovanju kod Celtica u četvrtak u 2. kolu skupine D Europa lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mi smo stvarno dobri, imamo lijepe rezultate ove sezone, puni smo samopouzdanja i vjerujemo u dobar rezultat. No, da bi to izvukli na terenu morat ćemo se itekako potruditi i odigrati jednu od najboljih utakmica ove sezone", rekao je Pivarić u srijedu uoči puta u Škotsku, a prenosi internetski portal Dinama.

Dinamo je u Europskoj ligi startao domaćom pobjedom protiv rumunjske Astre 5-1, a Celtic je u 1. kolu odigrao 2-2 protiv RB Salzburga.

"Čudno je da domaći mediji podcjenjuju Celtic. Nikada se ne može ići u goste takvim momčadima i biti favorit. Tamo nas čeka 50.000 navijača i pravi europski velikan. Imaju bolje i lošije periode, ali uvijek su dobri, nešto kao Ajax", dodao je Pivarić.

"Čeka nas teška utakmica. Svi znamo tko je Celtic u europskom nogometu, ali mi u Škotsku idemo kao lideri skupine i želimo odigrati dobru utakmicu. Analizirali smo njihovu igru, imaju dobre i loše strane, čeka nas puni stadion i sjajna atmosfera, tako da će sigurno biti teško", rekao je desni branič Ivo Pinto.

Utakmica Celtica i Dinama igrat će se 21.05 sat, a u drugom susretu D skupine sastaju se Astra i Salzburg. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider