Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već krenuli u akciju

Priprema se mega transfer: Nezadovoljni Sanchez napušta Arsenal?

Čileanac je frustriran zbog odnosa Topnika, a dogovor oko novog ugovora nije ni na vidiku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alexis Sanchez još uvijek nije potpisao novi ugovor s Arsenalom i sve je veća vjerojatnost da bi prije isteka sadašnjeg (30. lipnja 2018.) mogao napustiti klub s Emiratesa.

Najbolji igrač Topnika u sjajnoj je formi ove sezone, zabio je 15 golova i upisao 13 asistencija u svim natjecanjima, ali Arsene Wenger odbija udovoljiti njegovom zahtjevu za (osjetnom) povišicom zbog čega je sam igrač sve nervozniji i nezadovoljniji.

Sanchez trenutno zarađuje 135 tisuća funti tjedno što ga svrstava na tek 15. mjesto među najplaćenijim igračima u Premierligi, iza mnogih igrača koji na terenu u svojim klubovima ne daju ni približno veliki doprinos kao Čileanac.

Za potpis novog ugovora Sanchez traži 200 tisuća funti tjedno što poslovično škrti Wenger smatra prevelikim iznosom, ne toliko zbog samog Sancheza koliko zbog lančane reakcije koja bi mogla uslijediti u svlačionici.

Takvih problema nemaju u PSG-u čiji direktor nogometa Patrick Kluivert, javlja Canal+, snima situaciju oko Sancheza i priprema ponudu.

Francuzi ističu kako je na meti PSG-a osim Sancheza i veznjak Borussije Dortmund Julian Weigl, ali da je realnije očekivati da će se transfer, u oba slučaja, dogoditi na ljeto.

PSG nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića muku muči u Ligue 1 gdje su na polovici sezone tek treći, s pet bodova zaostatka za vodećom Nicom i tri iza Monaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider