Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi l'equipe

Mandžukić pred novim velikim transferom: Odlazak već u siječnju?

Mario Mandžukić mogao bi uskoro napustiti Juventus i okušati se u novom europskom velikanu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlaskom Zlatana Ibrahimovića u Manchester United napad PSG-a izgubio je na svojoj ubojitosti. Novi trener Unai Emery nema pravo kukati jer pariški div ima novaca koliko god treba, no pitanje je koga dovesti. Prema pisanju francuskog L'Equipea Emery je odustao od pokušaja dovođenja Carlosa Bacce iz Milana te se okrenuo hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.

Bivši napadač zagrebačkog Dinama izguran je iz prve momčadi Juventusa od strane ubojitog Argentinca Gonzala Higuaina što znači da bi mogao biti iznimno lako dovediv. Novac nikada nije problem kada je PSG u pitanju, a u ovom slučaju bi sve ovisilo o Juventusu te Mandžukiću i njegovoj bi li se želio okušati u francuskom prvenstvu.

Osim po ubojitosti u napadu Mandžukić je još više poznat kao neumorni borac i trkač koji puno radi sa i bez lopte. Upravo takve igrače Emery jako voli, a to je najbolje bilo vidljivo u Sevilli gdje je u napadu imao igrača poput Kevina Gameira, igrača vrlo sličnog našem reprezentativcu po trci i požrtvovnosti.

Ukoliko se minutaža našeg reprezentativca do zimskog prijelaznog roka i dalje bude smanjivala, lako se može dogoditi da PSG u siječnju krene u akciju.

Mandžukić je dosada u karijeri iumeđu ostalih zaigrao za Wolfsburg, Bayern, Atletico i sada Juventus. Za reprezentaciju je upisao 70 nastupa i upisao 24 pogotka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider