Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Svijet za sebe

VIDEO Ibra show u najvećem derbiju: Gol i asist za slavlje PSG-a!

PSG neumoljivo ide prema obrani naslova bez poraza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 25. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na stadionu Velodrome pobijedio Marseille 2:1 i još uvijek je bez poraza.

Aktualni francuski prvak je u dosadašnjem dijelu prvenstva upisao 22 pobjede i tri neodlučena ishoda uz sjajnu razliku pogodaka 63-12.

PSG je poveo u drugoj minuti, a strijelac je bio Zlatan Ibrahimović kojem je to bio već 21. pogodak ove sezone u prvenstvu. Marseille je u nastavku susreta zaigrao daleko bolje i u 25. minuti je izjednačio sjajnim udarcem Remyja Cabelle sa 20-tak metara.

U drugom dijelu Marseille je imao nekoliko lijepih prilika, no sve promašaje domaćina PSG je kaznio u 71. minuti, a strijelac je bio Angel di Maria nakon sjajne Ibrahimovićeve asistencije.

U ranije odigranom susretu St Etienne je na gostovanju pobijedio Bordeaux 4:1 probivši se na četvrto mjesto ljestvice. Golove za goste zabili su Vincent Pajot (4), Oussama Tannane (7), Alexander Soderlund (70) i Nolan Roux (74), dok je strijelac za Bordeaux bio Cedric Yambere (10).

Lille i Rennes su odigrali 1:1. Lille je poveo u 42. minuti golom Edera, a u 89. minuti iz jedanaesterca je izjednačio Ousmane Dembele. Lille je od 70. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Sofiane Boufal.


All Goals HD - Marseille 1-2 PSG - 07-02-2016 by Super-By

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider