Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki transfer na pomolu

Prva Van Gaalova ljetna meta priznala da razmišlja o Manchester Unitedu!

Mats Hummels je prva meta Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku, a Louis van Gaal će sve napraviti ne bi li nekako ojačao obranu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je započeo sezonu koristeći igrače iz omladinskog pogona poput Tylera Blacketta. Naravno da je takav scenarij vodio i do pogrešaka u obrani, a 'Crveni vragovi' su se morali snalaziti kako znaju i umiju.

No, Van Gaal je zacrtao da mu je prioritet na ljeto dovesti kvalitetnog braniča. Ili čak dvojicu. Prva meta u tom smjeru je Dortmundov Mats Hummels, kojeg se procjenjuje na oko 30 milijuna funti. ManUtd će nesumnjivo poslati ponudu, a Borussia će unatoč najavama da neće razmatrati nikakve ponude očito biti prisiljena razmotriti Unitedov pokušaj.

Financijska situacija u Dortmundu nije idealna, a njemački reprezentativac trenutno je najveći eksponat u Borussijinoj svlačionici. Prema posljednjim informacijama iz Njemačke, i sam igrač je navodno rekao Kloppu da razmišlja o prelasku na Old Trafford.

''On je dovoljno dobar za Manchester United. Rekao mi je da razmišlja o svemu. To da želimo zadržati Matsa je neupitno, ali kako će se sve to rasplesti ne znam'', izjavio je Klopp za njemački DW Sport i time nagovijestio kako postoji šansa da Hummels na ljeto napusti klub.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider