Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sezona 2017./2018.

FOTO Pogledajte nove dresove Reala, Bayerna, Uniteda i Juventusa

Četiri europska velikana imaju istog tehničkog sponzora.

Iako je ova nogometna sezona u Europi tek prošla svoju polovicu, klubovi i njihovi tehnički sponzori odavno su u pripremama za iduću.

Bayern, Manchester United, Real Madrid i Juventus imaju istog tehničkog sponzora - Adidas - koji će za njih i u ovoj sezoni napraviti treću varijantu dresa.

Urugvajska stranica specijalizirana za dresove nogometnih klubova, Todos Sobre Camisetas, objavila je kako će izgledati dresovi navedena četiri velikana.

Onaj od Manchester Uniteda će biti sive boje, sa statusama velikana Crvenih vragova - Denisa Lawa, Bobbyja Charltona i Georgea Besta.

Juventusov je maslinasto zelene boje i na njemu će vjerojatno biti novi logo Stare dame koji je izazvao brojne polemike.

Realov je tamno plavi, a Bayernov bijeli s crvenim prugama i kao takav se najmanje razlikuje od udarnog dresa.

Taj treći dres posljednjih je godina postao standard u svim ozbiljnijim klubovima, a u svijet nogometa uveden je prvenstveno kako bi maksimalizirao marketinški potencijal kluba. U Hrvatskoj je od trećih dresova najpoznatiji Hajdukov u kojeg će biti utkana imena i prezimena navijača donatora za otkup dionica kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider