Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prštalo na sve strane

Spektakularna utakmica u Primeri, puna velikih preokreta: Završilo je 4:4

Početak nedjeljnog programa 15. kola Primere ponudio je show-program.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo efikasni bili su igrači Eibara i Levantea u prvom nedjeljnom dvoboju 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojem je domaća momčad preokretom u drugom poluvremenu došla do dva gola prednosti, da bi gosti u posljednjih 15 minuta dvoboja uspjeli izjednačiti na 4:4 (1:2).

Enrich je već u 8. minuti donio vodstvo Eibaru, ali već u sljedećoj Levante je izjednačio preko Moralesa. U 25. minuti Rober je pogodio za vodstvo gostiju.

U nastavku je Eibar furiozno krenuo po pobjedu. U periodu od 57. do 65 minute domaća je momčad postigla tri gola i povela 4:2. Strijelci su bili Escalante (57) i Charles (61-11m, 65).

Ipak, opuštanje igrača Eibara iskoristio je Levante za novi preokret. Tono u 75. minuti i Mayoral u drugoj minuti sudačke nadoknade donijeli su bod gostima.

Golove s utakmice Eibar - Levante možete pogledati OVDJE.

Levante se probio na šesto mjesto sa 22 boda, samo jednim manje od petoplasiranoj Real Madrida. Vodeća Barcelona ima 31 bod, dok Sevilla i Atletico Madrid imaju po 28. Eibar je na 13. mjestu sa 19 bodova.

Scena kao u horor filmu: Ovo je bio jedan od najkrvavijih završetaka borbe u povijesti UFC-a Gušenje Gunnara Nelsona Nelson udara laktom Krv curi iz čela Oliveire +3 Nokaut Thiaga Santosa

Holloway u veličanstvenom meču ispalio preko 450 udaraca i obranio naslova UFC prvaka UFC 231 Holloway - Ortega (Foto: GOL.hr) Nokaut Thiaga Santosa Gušenje Gunnara Nelsona +6 Nelson udara laktom

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider