Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
važna pobjeda

VIDEO 'Čekićari' razvalili West Brom i pretekli Manchester United

West Ham Slavena Bilića upisao je vrijednu pobjedu na gostovanju kod West Bromwicha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Hama, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, pobijedili su u 36. kolu engleske Premierlige u gostima WBA s 3-0 i skočili na peto mjesto prvenstvene ljestvice.

Pogotke u sigurnoj pobjedi "čekićara" postigli su Mark Noble (2) i Cheikhou Kouyate, a West Ham se s 59 bodova izjednačio s Manchester Unitedom, dok im četvrtoplasirani Arsenal bježi pet bodova.

U borbi za ostanak pobjedu je ostvario Newcastle Rafe Beniteza, dok je Sunderland remizirao na gostovanju kod Stoke Cityja.

Newcastle je poveo golom Townsenda u 58. minuti, a u 70. minuti ih je "počastio" njihov bivši igrač Cabaye, koji je promašio kazneni udarac koji bi moguće donio samo bod 'svrakama'.

Sunderland je odigrao 1-1 kod Stokea zahvaljujući pogotku duboko u sudačkoj nadoknadi. Jermaine Defoe je zabio iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Newcastle je sada 17. s 33 boda, Sunderland ima bod manje.

Norwich drži pretposljednje mjesto i u subotu predvečer igra protiv Arsenala, dok je posljednja Aston Villa već ispala. Villa je u gostima poražena od Watforda s 3:2 nakon što je primila dva gola u sudačkoj nadoknadi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider