Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bili bolji, ali...

Bilićev West Ham još jednom bez punog plijena

Ni četvrto kolo zaredom Bilićev West Ham ne zna za pobjedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni četvrtu utakmicu zaredom West Ham našeg Slavena Bilića ne zna za pobjedu u engleskoj Premierligi. 'Čekićari' su u sklopu 14. kola pred svojim navijačima odigrali 1:1 protiv West Bromwicha.

Sve je dobro krenulo za Bilića i West Ham nakon što je Mauro Zarate zatresao mrežu gostiju u 17. minuti. Zarate je malo iskosa s desne strane izveo slobodan udarac i zavukao loptu u same rašlje.

West Ham je bio dominantan i stvarao prilike, ali do pogotka nije mogao. Kazna je stigla u 50. minuti kada je Rickie Lambert pucao, a lopta se od kapetana Reida neobranjivo odbila iza leđa vratara Adriana.

Bio je to četvrti uzastopni ligaški susret West Hama bez pobjede. U zadnja četiri kola 'čekičari' su na svom travnjaku osvojili bod protiv WBA (1-1) i Evertona (1-1), te izgubili na gostovanju kod Watforda (0-2) i Tottenhama (1-4).

Ovim remijem West Ham je ostao sedmi, ali bi mogao pasti na osmo mjesto ukoliko Liverpool u kasnijoj utakmici pobijedi Swansea.

U najranijoj utakmici nedjelje Tottenham i Chelsea odigrali su bez pogodaka na White Hart Laneu. Spursi su bili bolji, Jose Mourinho je 'parkirao autobus' i uspio u naumu da uzme bod.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider