Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
chelsea okrenuo

VIDEO Nakon velike drame Leicester i dalje živi svoj san

Leicester City na dramatičan je način stigao do pobjede protiv fenjeraša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 27. kolu engleske Premierlige Leicesterov san o naslovu prvaka dobio je novi poticaj dramatičnom pobjedom protiv Norwicha. Strijelac pogotka za pobjedu 1:0 bio je Leonardo Ulloa na ulasku u posljednju minutu utakmice.

Podsjetimo, 'lisice' su u prošlom kolu sa igračem manje izgubile u sudačkoj nadoknadi kod Arsenala s 2:1, a sada su na gotovo identičan način upisale pobjedu s kojom će sigurno ostati na vrhu i nakon dovršetka ovog kola. Asistent Ulloi za pogodak bio je najbolji strijelac lige Jamiea Vardyja, koji je malo samo skrenuo oštro ubacivanje s desne strane. Recimo i da je Ulloa ušao u igru 11 minuta prije postizanja pogotka.

Vodeći Leicester ima pet bodova više od Tottenhama i Arsenala, koji igraju u nedjelju. Naime, u derbiju kola Manchester United ugošćuje Arsenal, a Tottenham igra protiv Swanseaja.

Novim porazom bivši europski prvak Aston Villa sve je bliže ispadanju u drugu ligu. Izgubila je od Stokea 1-2, a oba gola za momčad Marka Hughesa zabio je Marko Arnautović (51-pen, 56) .

Southampton je poveo protiv Chelseaja u 42. minuti golom Shanea Longa, ali gosti su došli do preokreta u posljednjih 15 minuta susreta pogocima Fabregasa (75) i Ivanovića (89).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider