Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Super Galacticosi

'Pregovaraju od 28. lipnja': Real uskoro dovodi Falcaa?!

Prema pisanju španjolskog AS-a Real Madrid i Monaco već gotovo mjesec dana pregovaraju oko transfera, odnosno posudbe Radamela Falcaa Kraljevskom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlaskom Alvara Morate u Juventus Real je ostao na praktički jednom pravom napadaču, Karimu Benzemi, pa se pretpostavlja da će do kraja prijelaznog roka klub pokušati dovesti još jednog kvalitetnog igrača u napadu. Želja je ni manje ni više nego sjajni kolumbijski napadač Falcao, koji nije igrao od siječnja kada je teško ozlijedio koljeno.

NAJNOVIJE VIJESTI O LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU

"Real Madrid i Monaco pregovaraju od 28. lipnja oko Radamela Falcaa. Želja Reala je posuditi igrača na jednu sezonu, te nakon toga imati pravo prvokupa. Cijena transfera na kraju naredne sezone iznosila bi 33 milijuna eura, dok bi za posudbu Real trebao pokriti jednogodišnju otplatu u iznosu 12.5 milijuna eura koju Monaco plaća Atletico Madridu od kojeg je kupio sjajnog Kolumbijca na početku lanjske sezone", piše AS.

Zbog transfera Tonija Kroosa i Jamesa Rodrigueza (110 milijuna eura), te vjerojatno skorašnjeg dovođenja vratara Keylora Navasa, Real Madrid nema financijske moći platiti još i Falcaa, te je to jedan od dva razloga zbog kojeg u opciju zasada ulazi samo posudba. Drugi je razlog stanje njegovog koljena, koje tek treba testirati u skorašnjim prijateljskim utakmicama.

Spomenimo i da isti izvor prenosi da će u slučaju propalog pokušaja dovođenja Falcaa Real Madrid pokušati s Belgijancem Romeluom Lukakuom, aktualnim članom Chelseaja, koji je protekle dvije sezone igrao na posudbama u Evertonu i West Bromwich Albionu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider