Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Igre iz kulisa

Predsjednik PSG-a izazvao buru: Ovo će utjerati strah u kosti Ronaldu i Neymaru

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi najavio spektakularan prijelazni rok...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svijetlu transfernih spekulacija koji kruže oko Parka prinčeva oglasio se „alfa i omega“ PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

U razgovoru za Le Parisien najavio je velike promjene i novi ciklus u pariškom klubu. Iako je nakon osvajanja Liga kupa izjavio kako Laurent Blanc ostaje na klupi PSG, ove njegove riječi dovode budućnost trenera Parižana pod veliki znak pitanja.

„Bit će puno promjena“, istakao je Al-Khelaifi i pokrenuo novi val spekulacija.
Odlazak Zlatana Ibrahimovića otvara mnoge solucije. Posljednjih dana Edinsona Cavanija povezuje se s madridskim Atleticom, no Al-Khelaifi poručuje:

„On je jedan od najboljih centarfora, ne moramo tražiti boljeg“, daje do znanja Al-Khelaifi da ne namjerava prodati urugvajskog napadača.

„S igračima poput Ibrahimovića već smo znatno popravili imidž kluba u svijetu, postali smo planetarno poznati, a sada trebamo igrače koji će još više doprinijeti razvoju kluba u rezultatskom smislu. Trebamo igrače koji će jesti 'travu' i biti spremni ako treba i umrijeti za naš dres.“

Al-Khelaifi nije želio potanko objasniti zbog čega su propali pregovori oko transfera Cristiana Ronalda i Neymara, no ponudio je intrigantan odgovor.
„Ako jednog dana osvojimo Ligu prvaka, otkrit ću vam tajnu."

Između redova može se puno toga iščitati i nazrijeti što se događalo iza kulisa. Prvi zaključak je da su vođeni ozbiljni pregovori oko transfera navedenih igrača, posebice Cristiana Ronalda po kojeg je on u nekoliko navrata, kako su pisali francuski i španjolski mediji, slao privatnih mlažnjak u Madrid kako bi se sastali u Parizu. Ova informacija zacijelo se neće svidjeti Ronaldo i Neymaru. Navijači Reala i Barce mogli bi ih uhvatiti na zub, jer je sada prilično jasno da su koketirali s PSG-om, a cijelo vrijeme su tvrdili da su to medijske patke.

Al-Khelaifi je najavio burno ljeto na Parku prinčevu i treba mu vjerovati na riječ. Novac nije u pitanju, PSG ima financijsku moć dovesti baš svakoga, pitanje je samo na koje će igrače potrošiti desetke pa i stotine milijuna eura?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider