Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca čeka Real

VIDEO Poznat termin 'el clasica': Hoće li na Camp Nouu pasti odluka o prvaku?

Danas je pala odluka o točnom terminu derbija 28. kola Primere Barcelona - Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„El Calsico“ proljetnog dijela španjolskog prvenstva igrat će se 22. ožujka, u nedjelju, s početkom u 21 sat, odlučilo je Udruženje španjolskih profesionalnih klubova (LFP).

Barcelona će dočekati Real Madrid na Camp Nouu u okviru 28. kola Primere. Real je u prvom dijelu prvenstva, u 9. kolu, u Madridu slavio s 3:1 golovima Ronalda (35-11m), Pepea (50) i Benzeme (61), dok je jedini strijelac za Barcelonu bio Neymar (4).

Usprkos porazu u gradskom derbiju s Atleticom u prošlom kolu, Real je zadržao čelnu poziciju na ljestvici s 54 boda, Barcelona nakon pobjede u Bilbau zaostaje samo jedan bod, a branitelj naslova Atletico primakao se Realu na četiri boda.

Dakle, jasno koliko će „el clasico“ biti važan u rezultatskom smislu, to bi lako mogla biti ključna utakmica prvenstva, posebice ako Real trijumfira. U pretposljednjem, 37. kolu Barcelona još mora na noge Atleticu, u toj utakmici definitivno bi mogla pasti odluka o prvaku. 

Nadajmo se da će hrvatski reprezentativac i veznjak Reala Luka Modrić biti spreman do „el clasica“ te da ćemo gledati novi hrvatski okršaj u najvećem derbiju svijeta – Modrić protiv Ivana Rakitića.

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider