Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nikad nećemo...'

Je li predsjednik Bayerna pretjerao zbog ove pive s Guardiolom?

Izvršni predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge javno je iskazao potpuno povjerenje u trenera Pepa Guardiolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očito ponukan nedavnom izjavom španjolskog stratega koji je rekao da bi ga mogao snaći otkaz u slučaju da ne nastavi osvajati trofeje, Karl-Heinz Rummenigge je za Welt am Sonntag objasnio:

"Bayern nikad neće otpustiti Pepa Guardiolu. Dajem vam to danas napismeno. Guardiola će biti naš trener najmanje do 30. lipnja 2016. Barem dok mu ugovor ne istekne."

U premijernoj je sezoni u Bayernu Josep Guardiola osvojio dvostruku krunu (Bundesliga i DFB-Pokal), ali je deklasiran u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida (0:5). Rummeniggeove riječi zasigurno će Pepu dodatno učvrstiti poziciju u klubu, ali to može biti i dvosjekli mač, jer pitanje je bi li Bayern, u slučaju da zareda s lošim rezultatima u novoj sezoni, istrpio Guardiolu još dvije godine.

Komentirao je čelni čovjek Bayerna i ostanak Joachima Löwa na izborničkoj klupi Elfa nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka: "Važno je da ostaje. To stvara stabilnost."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider