Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka Rumunja

'Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card'

Navijači Petrolula pokazali su kako su dobro upućeni u događaje oko Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u rumunjskom Ploiestiju ostvario veliku 3:1 pobjedu i tako stigao na korak do plasmana u Europsku ligu. Na kraju su na stadionu Petrolula slavili Dinamovi navijači, a tugovali domaći.

U Ploiesti je je stiglo 15-ak BBB-a koji podržavaju aktualnu upravu na čelu sa Zdravkom Mamićem. Oni su bili smješteni na sektoru za gostujuće navijače koji je zjapio gotovo prazan. No, u grad je stiglo još oko 50 pripadnika BBB-a iz poveće skupine koja se bori za izbore u Dinamu i ne podržavaju aktualnu upravu.

Oni nisu smjeli ni prići stadionu, ali se njihov glas itekako čuo odnosno vidio. Naime, domaći su navijači u jednom trenutku istaknuli veliku poruku na kojoj je pisalo:

''Plava zastava 100 eura, sjekire, čekići, lanci 500 eura, plaćenici 5000 eura. 28 godina povijesti, časti i strasti - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card'.'

Očito domaći ultrasi prate kontinentalnu navijačku scenu koja je dobro upoznata sa situacijom oko borbe BBB-a. U poruci se jasno aludira na arsenal oružja zaplijenjen kod dijela BBB-a prije utakmice sa Žalgirisom, spominje se 28 godina postojanja grupe i navodna veza s Mamićem.

Recimo i kako su domaći huligani koji su bili smješteni na istoj tribini s 15-ak navijača Dinama, u jednom trenutku bacili baklje u njihov sektor. Srećom, do okršaja nije došlo jer su bili udaljeni jedni od drugih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider