Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeme je za nove izazove

Porto nakon Falcaa i Hulka prodaje još jednog dragulja

Nakon što su samo na prodaji Radamela Falcaoa i Hulka zaradili 85 milijuna eura, čelnici portugalskog nogometnog velikana Porta stavili su u izlog još jednog sjajnog napadača - Kolumbijca Jacksona Martineza (28).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo je sigurno kako će Martinez na koncu ove sezone napustiti Porto u čijem dresu je zabio 85 golova u 120 nastupa. Martinez je stigao u Porto iz meksičkog Chiapasa 2012. za sedam milijuna eura, a njegova sadašnja vrijednost je oko 30 milijuna eura.

"Na koncu ove sezone napuštam Porto, vrijeme je za nove izazove. No, želim se oprostiti s naslovom prvaka," kazao je Martinez.

Najveći interes za njegove usluge pokazali su engleski bogataši Liverpool, Arsenal i Tottenham, no Kolumbijac nije otkrio gdje želi nastaviti karijeru.

"Engleska ? Italija ? Španjolska ? Nemam pojma, ima još vremena za donošenje odluke," dodao je kolumbijski reprezentativac.

Falcao je napustio Porto 2011. godine preselivši u Atletico Madrid za 40 milijuna eura, dok je Hulk godinu dana kasnije iz Porta preselio u Zenit za 45 milijuna eura. Porto je u posljednjih pet godina na prodaji igrača zaradio čak 400 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider