Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet je hajdukov

Poljud nakon svastike i Ultre: Stiže Hajduk, ali i nova trava

Poljudski stadion bit će spreman za premijeru Hajduka pred svojim navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog Ultra Europe festivala u Split je stiglo na desetke tisuća mladih iz cijelog svijeta. Poljud je posljednjih dana bio poprište jedne od najvećih zabava uopće u svijetu, no vrijeme je da se tamo vrate navijači Hajduka.

Hajduk je u međuvremenu odradio tri utakmice od kojih su dvije bile gostujuće (Estonija i derbi), a jedna uvjetno gostujuća jer se igralo u obližnjem Dugopolju. U nedjelju će sve biti spremno za premijeru na Poljudu u derbiju Sv. Duje.

Da sve bude spremno za nogometaše Hajduka i Splita brinu se radnici tvrtke Jadro. Oni će tijekom srijede ukloniti dio trave na kojoj je bila sramotna svastika, te sljedećih dana postaviti novu. Radi se o 40 metara kvadratnih travnjaka za kojeg će Hajduk izdvojiti 30 tisuća kuna.

Policija još traga za počiniteljima koji su odgovorni za uništavanje novog travnjaka. Istraga je još u tijeku i policija ne daje nove informacije u javnost.

Spomenimo i kako se na Poljudu nakon Ultre skidaju skele, a bit će potreban tretman i ostatka travnjaka kojeg su malo izgazile tisuće plesača. Ukupno će svi popravci koštati 70 tisuća kuna, a trošak će podmiriti organizator Ultra festivala.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider