Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trakavica završena

Policija otkazala Jadranski derbi u Stanovima, Brbić otkrio mjesto utakmice!

Čini se kako je trakavica oko Jadranskog derbija konačno završena. Nakon što policija nije odobrila organizaciju utakmice u Stanovima, derbi između Hajduka i Rijeke trebao bi se igrati u Dugopolju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je splitski klub u utorak objavio kako je sve dogovoreno te da će se utakmica odigrati na Stanovima u Zadru u nedjelju od 19 sati, u srijedu su se javili novi problemi.

Naime, prema neslužbenim informacijama, policija nije odobrila organizaciju te utakmice, a na kraju se igra na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju. To je obznanio predsjednik Hajduka Marin Brbić.

''Zadar se pokazao kao pravi sportski prijatelj, dočekao nas je raširenih ruku. Zadar nam je ustupio sve besplatno, imali smo samo platiti troškove zaštitara i policije, ali zbog sigurnosti Policijska uprava nije nam dala suglasnost. I mogu vam reći da je dobro što je tako, bio sam u Zadru, okolne ulice su razrovane i stvarno bi bilo teško brinuti se o sigurnosti. Zbog toga sam na povratku iz Zadra svratio u Dugopolje, dogovorili igranje utakmice u nedjelju, vjerojatno u 16 sati. Naime, to je utakmica visokog rizika, policija je poslala Povjereniku natjecanja dopis'', kazao je Brbić. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider