Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procijenite sami

Pojavile se izjave Ronalda o Messiju, ali mediji sumnjaju u njihovu autentičnost

Messijev odlazak i suze nakon poraza u finalu Copa Americe dirnuli su mnoge…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina tuguje za Lionelom Messijem. Šok zbog novog poraza u finalu Copa Americe protiv Čilea Argentinci su brzo preboljeli jer odmah nakon toga stigao je jedan još veći. Leo Messi je u suzama medijima rekao kako se oprašta od reprezentacije s 29 godina.

Odmah je krenula kampanja navijača, prvo na društvenim mrežama, pa peticija, pa molbe slavnih osoba s Maradonom na čelu…Čak su mu u Buenos Airesu otkrili i spomenik misleći valjda će napokon Argentina osvojiti Copu što čekaju od 1993. godine. Nakon toga mnogi su počeli špekulirati kako je njegov oproštaj u biti protest protiv korupcije u Argentinskom nogometnom savezu.

Gledati Messijeve suze za mnoge je bilo teško. Sergio Aguero je medijima otkrio kako ga nikad nije takvog vidio, a on mu je kum.

Sad su se pak pojavile neke izjave Cristiana Ronalda koje su prenijeli neki mediji.

''Bilo mi je jako teško gledati Messija u suzama. Nadam se da će se na kraju vratiti jer je potreban svojoj momčadi, zemlji i suigračima'', navodno je rekao Ronaldo.

No, njegove izjave ne mogu se naći u udarnim portugalskim medijima, a to može značiti samo jedno, da ih njihova najveća zvijezda u povijesti vrlo vjerojatno nikad nije ni izgovorila. Malo je relevantnih stranih medija koji su dosad prenijeli navodne Ronaldove izraze potpore Argentincu, a oni koji jesu sumnjaju u njihovu autentičnost.

Zapravo, jedan jedini izvor je jedna kolumbijska Facebook stranica, pa procijenite sami…

Dodajmo i kako se ispostavilo da fotografije suca finala Copa Americe Hebera Lopesa, koji se navodno provodio s prostitutkama u Las Vegas, također nisu autentične. Naime, na fotografijama koje su obišle medije ne nalazi se on.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider