Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Briljirao Perišić

VIDEO Golijada Verone i Intera: Velika utakmica Hrvata za spas Nerazzurra

U susretu 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona i Inter su odigrali 3-3, a u sva tri gola gostujuće momčadi sudjelovali su hrvatski nogometaši.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović je asistirao za prvi pogodak Intera, Ivan Perišić je asistirao za drugi gol milanskog sastava, te postigao treći pogodak. Inter je vodio 1-0, ali potom gubio 1-3, da bi u zadnjih pola sata iščupao bod.

Gosti su poveli u osmoj minuti golom Jeisona Murilla nakon što je Brozović ubacio iz kornera. Hrvatskom veznjaku to je bila prva asistencija ove sezone u talijanskom prvenstvu. Verona je do kraja poluvremena okrenula rezultat golovima Filipa Helandera (13) i Erosa Pisana (16), a u 57. minuti je Artur Ionita zabio za 3-1. Zanimljivo, za sva tri gola domaćina asistirao je Luca Marrone.

Inter je smanjio u 61. minuti golom Maura Icardija nakon sjajnog Perišićeva ubačaja s lijeve strane, a Perišić je u 78. minuti zabio za 3-3 postigavši svoj treći gol ove sezone. Brozović je igrao svih 90 minuta, dok je Perišić ušao u igru u drugom poluvremenu. Ante Rebić nije nastupio za Veronu.

Bila je to već četvrta utakmica u posljednjih pet kola u kojoj Inter nije ostvario pobjedu i 'Nerazzurri' su sve dalje od borbe za naslov prvaka. Inter je trenutačno četvrti sa 45 bodova, osam manje od vodećeg Napolija koji ima i utakmicu manje. Verona je posljednja na ljestvici.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider