Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šest privedenih

Pogledajte video: Boysi s palicama napali Torcidu u središtu Vukovara!

Uoči utakmice Osijek - Hajduk došlo je do sukoba navijača u centru Vukovara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U poslijepodnevnim satima subote došlo je do sukoba navijača u centru Vukovara, a na društvenim mrežama se pojavio i video s nemilog događaja.

Kako doznajemo, slavonski Bad Blue Boysi napali su pripadnike Torcide koji su prije utakmice Osijek - Hajduk okupili se u Vukovaru i družili s ostalim navijačima Hajduka, što je uobičajena praksa već duže vrijeme kad Hajduk gostuje u Slavoniji, kod Osijeka ili Cibalije.

Međutim, u jednom trenutku, dok je 10-ak navijača Hajduka šetalo Vukovarom, put im je pripriječila skupina od 20-ak huligana maskiranih i naoružanih teleskopskim palicama.

Tučnjava je potrajala neko vrijeme, prije nego li je na mjesto događaja stigla policija. Do tučnjave je došlo u središtu Vukovara, nedaleko gradske uprave.

"U tučnjavi su lakše ozlijeđene dvije osobe koje su zatražile i medicinsku pomoć, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

"Priveli smo šest osoba koje se nalaze u prekršajnom postupku", dodao je Džigumović koji nije otkrio ništa detaljnije o dvije spomenute ozljede.

GOL.hr doznaje da se radi o dvojici pripadnika Torcide koji su prošli s razbijenim glavama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider