Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li biti dovoljno?

Pogledajte tko su mete Arsenala za skorašnji prijelazni rok

Prema pisanju engleskih medija menadžer Arsenala Arsene Wenger tijekom zimskog prijelaznog roka pokušat će pojačati momčadi kako bi 'Topnici' izborili barem jednu od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na radaru Arsenea Wengera su trojica igrača, veznjak Borussie Dortmund Henrik Mkitarjan, veznjak Napolija Marek Hamšik, te napadač Rome Mattia Destro.

Arsenal je za Mkitarjana spreman platiti oko 20 milijuna eura, a planove 'Topnika' kvari Liverpool koji je također pokazao interes za armenskog reprezentativca. Procjenjuju se kako će Napoli za Hamšika tražiti oko 25 milijuna eura, dok je odšteta za Destra najmanje 15 milijuna eura.

Interes za Hamšika pokazao je i Tottenham, a nagađa se kako su tehnički direktor Spursa Franco Baldini i predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis, inače dobri prijatelji, već održali jedan krug pregovora.

Mkitarjan je stigao u Borussiju 2013. iz Šahtara za 25 milijuna eura. Hamšik nosi dres Napolija od 2007. kada je stigao iz Brescije za pet milijuna eura, dok je Destro u Romu stigao 2012. iz Siene.

Arsenal se trenutačno nalazi na šestom mjestu engleskog prvenstva sa 23 boda, 13 manje od lidera Chelsea. Četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka, bježi 'Topnicima' četiri boda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider