Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izazov za jedne i druge

Pogledajte što su rekli Modrić i Mandžukić uoči velikog okršaja u Madridu

Veznjak Real Madrida Luka Modrić izjavio je da će četvrtfinale Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica biti veliki izazov, te da se u momčadi osjeća pozitivni zanos nakon tri prvenstvene pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Budući da je riječ o madridskom derbiju pripremamo se u Madridu i trudimo se napraviti sve što trener od nas traži kako bi što spremniji dočekali utakmicu. Bit će to veliki dvoboj protiv velike ekipe, pa očekujemo dvije teške utakmice. No, mi smo izrazito motivirani i spremni, nalazimo se u dobroj situaciji i nadam se da ćemo nastaviti s pozitivnom serijom", rekao je Modrić.

Prije tri tjedna Real je izgubio od Barcelone 1-2, ali nakon toga je ostvario tri uzastopne pobjede u prvenstvu uz gol-razliku 14-1.

Modrić je pohvalio trenera Reala Carla Ancelottija:

"On je veliki trener koji donosi mirnoću i iskustvo. Sve to prenosi na igrače, a mi nastojimo provesti njegove zamisli i biti svakim danom sve bolji".

Atletico i Real ove su sezone igrali već šest puta, no Real je bez pobjede. Atletico je četiri puta slavio, a dva susreta su završila bez pobjednika. Atletico je bio bolji u španjolskom Superkupu (1-0, 1-1) i španjolskom Kupu (2-0, 2-2), a slavio je i u oba ligaška ogleda (2-1, 4-0). Utakmica se igra u utorak u 20.45 sati na stadionu Vicente Calderón, na kojem se očekuje 55.000 gledatelja, a u Atleticu kažu da bi prodali još barem 20.000 ulaznica da je kapacitet stadiona veći.

Napadač Atletica Mario Mandžukić pozvao je navijače crveno-bijelih na glasno navijanje.

"Atléticovi navijači uvijek daju sve od sebe i zato vas sutra sve moramo čuti. Sutra će biti posebna noć i zato sam uvjeren u posebnu atmosferu", istaknuo je Mandžukić nakon treninga u ponedjeljak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider