Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zagreb i Pirej neugodni'

Pogledajte reakcije iz Bayerna i Arsenala na Dinamovu skupinu

U redovima njemačkog nogometnog velikana Bayerna zadovoljni su ždrijebom Lige prvaka koji je bavarski sastav smjestio u skupinu s Arsenalom, Olympiakosom i zagrebačkim Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayernov kapetan Philipp Lahm poručio je kako jedva čeka utakmice u Zagrebu i Pireju jer očekije sjajnu atmosferu na tribinama.

"Zadovoljan sam ždrijebom, ponovo ću vidjeti svoje prijatelje iz reprezentacije Pera Mertesackera i Mesuta Özila koji igraju za Arsenal. Radujem se i utakmicama u Zagrebu i Pireju jer će zasigurno biti sjajna atmosfera na tribinama", kazao je kapetan bavarskog sastava.

Xabi Alonso je izjavio kako je već igrao u Zagrebu i Pireju i kako Bayernu neće biti lako.

"U Zagrebu sam igrao u dresu Reala, a protiv Olympiakosa u dresu Liverpoola. Bit će to teška i neugodna gostovanja," poručio je Alonso.

Bayernov branič Jerome Boateng smatra kako Bavarci mogu biti zadovoljni ždrijebom.

"Možemo biti zadovoljni, moglo je biti i gore. S Arsenalom smo već igrali i uživamo u tim utakmicama," kazao je Boateng, dok je Thomas Muller dodao: "Bio je to uzbudljiv dan. Bayern je kao i svake godine," kazao je Müller.

Mario Götze je na svom twitter profilu napisao kako se raduje gostovanju u Londonu, Zagrebu i Pireju.

Veznjak Arsenala Aaron Ramsey smatra kako neće biti lagano.

"S ova tri kluba smo već igrali. Neće biti lako, no uvijek je uzbudljivo igrati u Ligi prvaka", kazao je 24-godišnji Velšanin.

Glavni tajnik Arsenala David Miles izjavio je kako nisu željeli Bayern.

"Nismo željeli ponovo igrati protiv Bayerna. No, ždrijeb je htio drugačije. Vrijeme je da im uzvratimo za posljednja razočaranja", kazao je Miles.

Branič Olympiakosa Dimitris Siovas smatra kako je grupa neizvjesna, ali pirejski sastav ima izgleda za prolaz.

"U Pireju nikome neće biti lako igrati. Skupina je iznimno teška, ali mi smo jaki, posebno kod kuće. Arsenal smo već jednom pobijedili."

 

Može li Dinamo makar do 3. mjesta u skupini?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider