Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nissan gol tjedna

Pogledajte ih i glasujte za najbolji gol 4. kola UEFA Lige prvaka!

I nakon 4. kola UEFA Lige prvaka možete pogledati i izabrati koji je po vama najbolji gol tjedna. Naravno, tu su i nagrade Nissana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrajte i ovog tjedna Nissan gol tjedna odnosno pogledajte i glasujte za najbolji pogodak u sinoć završenom 4. kolu Lige prvaka. Alessandro Florenzi, Luis Suarez i Hulk bili su vaši favoriti u prva tri kola. Njihovi golovi dobili su najviše vaših glasova, a ni ovog tjedna nije nedostajalo kandidata za najboljih 5.

Nissan vam i ovog tjedna omogućuje da osvojite vrijedne nagrade, a četvrti krug nagradne igre Gol tjedna traje od 5. do 23. studenog. Nagrade su nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres „Adidas Squadra“, sportsku jaknu „Nissan UEFA Champions League“ i sportsku bočicu Nissan. Napominjemo i da svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Lige prvaka.

Ovog tjedna birajte između ovih 5 golova:

Luis Suarez (Barcelona – BATE 3:0)

Pobjednik iz 2. kola Luis Suarez opet se našao među kandidatima za najbolji gol. Primio jer Urugvajac loptu od Neymara na vrhu 16-erca i prošao kroz dva braniča BATE-a kao da ih nema. Vratar gostiju bio je nemoćan.

David Alaba (Bayern – Arsenal 5:1)

Bavarci su pregazili Topnike, a najljepši potez na utakmici bio je onaj austrijskog nogometaša Davida Alabe. On je ukrao jednu loptu igračima Arsenala i opalio neobranjivo s više od 20 metara.

Luuk De Jong (PSV -Wolfsburg 2:0)

Kapetan PSV-a Luuk De Jong sjajno je prebacio vratara njemačke momčadi zabivši u vrijednoj pobjedi Nizozemaca koji se s Vukovima bore za ulazak u osminu finala.

Willian (Chelsea – Dinamo Kijev 2:1)

Spasitelj Josea Mourinha zove se Willian. Sjajni je Brazilac bio asistent za prvi gol Bluesa, a onda je fenomenalno zabio s 25 metara iz slobodnog udarca za pobjedu protiv Dinama.

Stephan Lichtsteiner (Borussia Mönchengladbach – Juvetnus 1:1)

Bod prošlogodišnjem finalistu na gostovanju kod Borussije donio je Stephan Lichtsteiner. Bio je to lijepi pogodak iz voleja za konačnih 1:1 na također odličnu asistenciju Paula Pogbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider