Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sedam milijuna eura po sezoni

'Počela Jamesova era': Rodriguez potpisao za Real, danas na Bernabeu!

Ono o čemu se posljednjih dana učestalo pisalo, službenu je potvrdu dobilo u utorak poslije podne. James Rodriguez novi je igrač Real Madrida...

Dolazak kolumbijskog reprezentativca potvrđen je na službenim internetskim stranicama novog mu kluba, posljednjeg osvajača Lige prvaka. Službeno predstavljanje zakazano je u 20 sati kada će 23-godišnji najbolji strijelac i autor najljepšeg pogotka sa Svjetskog prvenstva u Brazilu biti predstavljen na Santiago Bernabeuu. Tom će se prilikom i obratiti medijima.

Transfer je, dodaju izvori, vrijedan 80 milijuna eura, neki spominju i 88, a ugovor potpisan na šest godina jamči Kolumbijcu sedam milijuna eura po sezoni.

Envigado, Banfield i Porto, klubovi su u kojima je ofenzivni veznjak igrao prije no što je za 45 milijuna eura preselio u Monaco. Zadržao se ondje samo jednu sezonu i svojim sada već bivšim poslodavcima zahvalio itekako si uvećavši vrijednost.

Rodriguez je drugo potvrđeno pojačanje "kraljevskog kluba" nakon što je prije nekoliko dana u klub stigao i Toni Kroos. I on je, kao i Rodriguez, podsjetimo, potpisao ugovor do 2020. godine. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider