Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima svijetlu budućnost

Počela velika bitka Uniteda i Chelseaja: Moguć i rekordni transfer

Potraga Manchester Uniteda za centralnim braničem se nastavlja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ManUtd nije uspio potpisati prvoklasnog braniča koji bi ojačao srce obrane. Unatoč brojnim špekulacijama, Van Gaal je zasad bez priželjkivanog pojačanja iz inozemstva. Uz Chrisa Smallinga, Marcosa Roja, Phila Jonesa i Jonnyja Evansa kao Unitedova četiri glavna braniča, Nizozemac će trebati bolje opcije u obrani ukoliko želi napasti vrh.

Veći dio predsezone na poziciji braniča odigrao je Daley Blind i to dovoljno govori koliko Old Trafford žudi za stoperom koji bi odmah bio od pomoći.

Kako je Marca nedavno objavila da je Sergio Ramos produljio ugovor s Real Madridom sve do 2020. godine, to sigurno znači da je on ispao iz svih kombinacija. Što se tiče Otamendija, čini se da Argentinac zasad ostaje u Valenciji ako ManUtd ne uplati traženih 50 milijuna eura.

S obzirom da su sve opcije trenutno nedostupne, engleski Guardian donosi priču kako se Manchester okrenuo stoperu Johnu Stonesu za kojeg je veliko zanimanje pokazao Chelsea. Navodno je United preuzeo vodstvo u utrci za nadarenog igrača Evertona, dok je Chelseaju, u međuvremenu, odbijena druga ponuda u vrijednosti od 26 milijuna funti.

Čelnici ManUtd-a kontaktirali su Stonesove predstavnike, ali još uvijek nije poslana nikakva službena ponuda. No, Stones bi lako mogao postati najskupljim engleskim braničem u povijesti. Trenutni rekord drži Rio Ferdinand za kojeg je Manchester United 2002. godine platio 30 milijuna funti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider