Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opasno zakuhalo

Pobuna u Realu: Otkriveno što se dogodilo nakon velikog derbija

Da je situacija u Realu alarmantna, govori i informacija da su se neki igrača Reala pripremali za javni istup protiv trenera nakon derbija s Atleticom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svlačionici Real Madrida opasno kuha, ekspres lonac samo što ne eksplodira, pišu španjolski mediji.
Nogometaši Reala sve više sumnjaju u trenerske sposobnosti Rafaela Beniteza. Karim Benzema javno se požalio nakon remija s Atleticom. Francuz nije zadovoljan što ga Benitez stalno mijenja, a još manje njegovom suviše obrambenom taktikom za standarde „kraljevskog kluba“.

5 Benitezovih grijeha u Realu: Posljednji je najveći

Visoke tenzije u Realu: Glavnim igračima prekipjelo, mlada zvijezda odlazi

Incident na najvišoj razini: Veliki skandal u Madridu!

Da je situacija alarmantna, govori i informacija da su se neki igrača Reala pripremali za javni istup protiv trenera nakon utakmice na Calderonu. Jedan od glavnih igrača Reala, kako otkriva poznati španjolski novinar Eduardo Inda, krenuo je prema novinarima u "mixed zoni" Vicente Calderona, a onda se ipak predomislio. Inda nije želio reći o kome se radi, ali sumnja se da je riječ o Cristianu Ronaldu, koji od smog početka nije zadovoljan s Benitezom. Da je Inda rekao da se radi o glavnom igraču, onda bi svi znali da je Ronaldo, pa se možda odlučio za konstrukciju jedan od glavnih. O kome god se radilo, taj je igrač namjeravao istresti pred novinare i javnost sve što tišti svlačionicu Reala. Međutim, u zadnji trenutak odlučio se ne dolijevati ulje na vatru.

Čelnici Reala predvođeni Florentinom Perezom još uvijek drže leđa Benitezu i vjeruju kako će uskoro sve leći na svoje mjesto. Perez za sada štiti Beniteza pred svlačionicom, no pitanje je što će se dogoditi ako se pobuna ne primiri? Rezultat za sada nije loš i to je činjenica koja u ide u prilog Benitezu. Međutim, madridski mediji uzeli su ga na zub, nikome se ne sviđa vidjeti kako se Real povlačio na svoju polovicu terena i čeka što će suparnik učiniti. To nije stil Real, na to nisu navikli njegovi navijači koji žele vidjeti spektakl. Real mora pobjeđivati sa stilom, pobjeda bez stila ne znači mnogo, vječna je krilatica Reala, parola na koju mora misliti svaki trener koji sjedne na klupu „kraljevskog kluba“.

Benitez se brani da on nije naredio povlačenje u drugom poluvremenu i da ne preferira defenzivni stil nogometa te da mu je jasno da Real mora igrati ofenzivno i lijepo za oko.

„U Italiji su mi zamjerali da sam suviše ofenzivan. Porušio sam rekorde u Napoliju po broju golova u sezoni“, poručuje Benitez.

„Ne zamjeram Benzemi. I ja bih bio nezadovoljan da me trener vadi. Ali, sezona je duga, moramo rasporediti snage“, objašnjava Benitez česte zamjene i rotacije, no malo tko se slaže s njim.

U ovom trenutku rezultat čuva Beniteza, Real u stopu prati Barcelonu i to je ono najvažnije. Međutim, Barca je imala teži raspored i sada joj dolazi niz lakših utakmica. Ako Benitez ovako nastavi, na prvoj krivini mogao bi biti izbačen iz sedla.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider