Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikola prekinuo post

VIDEO Kalinić zabio u pobjedi Fiorentine, pet golova u drugom dijelu!

U susretu 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je na gostovanju pobijedila Atalantu 3-2, a treći pogodak za momčad iz Firenze zabio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fiorentina je stigla do pobjede u susretu u kojem je svih pet golova palo u drugom poluvremenu, pri čemu čak četiri u zadnjih deset minuta.

Kalinić je zabio pogodak u 87. minuti za vodstvo 3-1, a golove za 'viole' zabili su i Matias Fernandez (67) i Tello (81). Strijelci za Atalantu bili su Andrea Conti (84) i Mauricio Pinilla (90+1). Kalinić je ušao u igru u 60. minuti, dok je Milan Badelj odigrao cijeli susret.


Nikola Kalinic Goal HD - Atalanta 1-3... by Football----Live

Identičnim rezultatom je Sassuolo pobijedio Empoli. Strijelci za Sassuolo bili su Domenico Berardi (40) i Gregoire Defrel (48, 50), dok su pogotke za gostujući sastav postigli Piotr Zielinski (36) i Massimo Maccarone (70-11m). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Sassuolo, dok Marko Livaja nije bio u krugu kandidata za gostujući sastav.

Genoa je pobijedila Udinese 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Strijelci su bili Alessio Cerci (57-11m) i Diego Laxalt (70), a za goste Ali Adnan (33). Antonio Di Natale je u samoj završnici mogao donijeti bod gostima, no promašio je kazneni udarac. Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za Udinese.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, a sastaju se Frosinone - Lazio te Roma - Palermo. Kolo će u ponedjeljak zaključiti Napoli i Milan.

Na ljestvici vodi Juventus s 58 bodova, Napoli je drugi s dva boda manje, ali i utakmicom manje, a na trećem mjestu je Fiorentina s 52 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider