Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Odlazi dragulj, stižu milijuni

Dinamov zlatni dečko: Hvala svima, nikad ovo neću zaboraviti

Da nije bilo njega, europski dio Dinamove sezone završio bi na samom početku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojni prodori i driblinzi kojima je oduševljavao 10.241 gledatelja te dva gola i asistencija - učinak je to kojeg je isporučio Marko Pjaca na oproštaju od Dinama.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša napušta Maksimir i odlazi u (najvjerojatnije) Juventus. Pjaca je uoči revanša s Vardarom otkrio kako će mu to biti zadnja utakmica u dresu Dinama prije transfera, a odigrao ju je zbilja maestralno.

"Nikada nismo gubili vjeru u sebe, znali smo da smo bolji od njih, to pokazali i prošli dalje. Za mene je ovo najljepši mogući oproštaj od svojeg kluba koji sam mogao imati. Dva gola, asistencija, prolazak dalje i pljesak tisuća navijača dok sam izlazio – neću to nikada zaboraviti. Penali? Bilo mi je teško, ma cijelu utakmicu sam bio nervozan kao da mi je prva, a ne zadnja. Sva sreća da se sve dobro završilo", izjavio je netom poslije susreta.

'Nisam još svjestan što se događa'

"Veliko hvala svima koji su nas podržali danas, a ja im se posebno zahvaljujem na oproštaju koji su mi priuštili. Neću to nikada zaboraviti. Cijeli boravak u Dinamu mi je bio ostvarenje sna, ovo je moj klub i moj grad i svaki dan koji sam proveo tu mi je bio poseban", istaknuo je Marko Pjaca koji je inzistirao da odigra zadnju utakmicu.

"Bila mi je želja igrati zadnju utakmicu na Maksimiru, pomoći suigračima da prođemo dalje i oprostiti se kako treba. Nisam još svjestan što se događa, mislim da ću biti tek kada spakiram kofere. U svakom slučaju, navijat ću za Dinamo, pratiti utakmice i od srca im želim da uđu u Ligu prvaka."

Uskoro bi njegov transfer trebao biti finaliziran, a prema pisanju talijanski medija, odšteta će iznositi oko 22 milijuna eura čime bi Pjaca srušio rekord Luke Modrića i postao najskuplji igrač u povijesti HNL-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider