Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"jalova inicijativa"

Pivarić pobjedu na Poljudu prozvao neprocjenjivom, a Nižić nezasluženom

Najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu odlučen je na najdramatičniji način - golom u sudačkoj nadoknadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potpuno različitog raspoloženja bili su kapetan Hajduka Zoran Nižić i lijevi bek Dinama Josip Pivarić nakon što su Modri u trećoj minuti sudačke nadoknade slavili s 1:0 na Poljudu. Soudani je iskoristio precizno ubacivanje u kazneni prostor, prsima primio loptu i neobranjivo ju zakucao pod samu gredu.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili u ovoj utakmici. Dominirali smo na terenu, no u prvom poluvremenu nismo uspjeli realizirati svoje dobre prilike. No možda je ovako i slađe da smo zabili u sudačkoj nadoknadi", rekao je Pivarić nakon utakmice za Arenu Sport..

"Želim čestitati Hajduku i njegovim igračima na odličnoj utakmici. Svaka pobjeda na Poljudu, pogotovo za dečka poput mene koji živi Dinamo, je neprocjenjiva. Sada slijedi stanka od dva mjeseca u kojoj ćemo se dobro pripremiti i u nastavku sezone pokušati sustići i prestići Rijeku, te osvojiti naslov prvaka", zaključio je Pivarić.

Kapetan Nižić bio je vrlo razočaran i nije se složio s Pivarićem da je Dinamo zasluženo odnio sva tri boda.

"Ovaj poraz boli. Mislim da je to bila nezaslužena pobjeda Dinama. Ne bih se složio s kolegom Pivarićem. Možemo itekako žaliti za izgubljenim bodom", rekao je Nižić te nastavio:

"Dinamo je, iako je kvalitetnija momčad, imao jalovu inicijativu i u konačnici je sretno zabio pogodak. Ponavljam, poraz boli i smatram ga nezasluženim".

Hajduk po drugi put vodio španjolski trener Carrillo, koji će sada imati dva mjeseca da svoju nogometnu filozofiju ugradi u splitsku momčad.

"Stanka će nam jako dobro doći. Naporno ćemo raditi da budemo bolji. Idemo dalje...".

Dinamo je privremeno smanjio zaostatak za Rijekom na tri boda, no to se ponovno, već do 19 sati, može vratiti na šest. Rijeka dočekuje Istru u posljednjoj svojoj utakmici u prvom dijelu prvenstva. Hajduk će pak ostati četvrti s bodom manje od Osijeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider