Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šifo: LP ne prašta ništa

Pivarić se sjetio Arsenala i zavapio: "Sudac je lako davao kartone"

Dinamovci su teško probavljali činjenicu da su uvjerljivo poraženi na gostovanju u Sevilli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov kapetan u porazu u gostima kod Seville bio je Josip Pivarić koji je na lijevom beku imao puno posla.

"Pobijedila je bolja ekipa, najbitnije je da smo dali sve od sebe i da se svi možemo pogledati u glavu jer smo dali maksimum", istaknuo je Pivarić za HRT nakon utakmice i otkrio što ga je zasmetalo.

"Čini mi se da je ovaj sudac dosta lako davao te kartone", rekao je Pivarić koji je "požutio" u 21. minuti.

Dinamu su sve lađe potonule u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je isključen Petar Stojanović.

"Trener je i na poluvremenu rekao da je na početku bilo dobro, ali da to moramo zaboraviti. Sevilla stvarno kažnjava svaku i najmanju grešku, nažalost je završilo tako kako je završilo. Teško je priznati nekom da je toliko bolji od tebe... Ako smo mogli dobiti Arsenal i igrati onako protiv Olympiakosa, onda mi je teško priznati da su oni bolji. Trebamo se voditi tim nekim trenucima jer ako mislimo nešto napraviti u Ligi prvaka onda moramo držati ritam svih 90 minuta", zaključio je Pivarić.

Jeste li očekivali više od Dinama nakon četiri kola u Ligi prvaka?

Ukupno glasova:

Schildenfeld: To je jednostavno viši nivo

Gordon Schildenfeld bio je blizu Luciana Vietta kod prvog gola Seville, ali ga nije uspio zaustaviti. Mladi Argentinac ga se lako riješio i načeo Zagrepčane.

"Još smo držali konce dok nas je igrački bilo jednako, poslije je bilo teško. Oni imaju takvu kvalitetu da mi to teško pratimo i s jednakim brojem igrača, oni kažnjavaju svaku, i najmanju grešku što se pokazalo danas. Bili smo dobri i u prvoj utakmici u Zagrebu, cilj je bio da držimo loptu i pokušamo nešto na kontre i polukontre", kazao je Šifo, dodavši:

"To je jednostavno takav nivo, Liga prvaka ne prašta ništa, ni jednog metra. Nismo mi tu došli da završimo ovo što prije nego da se skuplja iskustvo, da mladi vide gdje je razlika jer razlika je jako mala samo to treba vidjeti."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider