Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To mu jako nedostaje

U Barci nema toga: Pique ''šokirao'' detaljima iz svlačionice ManUtd-a

Gerard Pique prisjetio se pikanterija iz svlačionice Manchester Uniteda te otkrio što mu najviše nedostaje iz tog vremena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pique je svoj prvi profesionalni ugovor s Unitedom potpisao 2004. godine, ali se vratio u Barcelonu četiri godine kasnije za samo pet milijuna funti. Nakon toga postao je nezamjenjiv igrač u obrani Barce i španjolske reprezentacije.

U intervjuu za katalonski TV3 ispričao je jednu zanimljivu priču iz vremena dok je boravio u Manchesteru.

''Ja sam veliki fan britanskog humora. To je ono što sam volio u Manchesteru. Oni se ne bi uvrijedili kad bi se sprdali s njima. Pokušali bi vam vratiti, ali ne bi se žalili'', rekao je Pique te nastavio:

''Ovdje u Barceloni, moj humor nije svatko dobro prihvatio. Drugačije su šale, ali to je ništa u usporedbi s onim što se znalo događati u Unitedu.

''Primjerice, Evra je jedan dan došao u klub u tenisicama koje je mjesecima tražio od Nikea. Na njima su bila imena njegove djece i razni drugi detalji. No, kad je otišao pod tuš, mi smo ih uzeli, zapalili malu vatru i snimali kako gore. I zatim smo mu poslali video'', objasnio je branič Barcelone.

Obrambeni igrač Juventusa je inače veseljak, ali ovaj potez njegovih bivših suigrača morao ga je djelomično dovesti do ludila.

''U Unitedu su vam znali uzeti najskuplju majicu koju ste kupili i staviti na lutku pomoću kojih su se trenirali slobodni udarci. Majica je znala biti potpuno uništena od blata. Bila je to svlačionica puna života'', prisjeća se Pique.

Branič Barcelone nedavno je objavio kako će nakon SP u Rusiji završiti reprezentativnu karijeru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider