Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ja sam takav'

Pique bez isprike: 'Nikada to neću napraviti. Realu uvijek želim poraz'

Reprezentativna stanka je gotova i igrači se vraćaju klupskim obavezama. Među njima je i stoper Barcelone Gerard Pique, koji posljednje utakmice za Španjolsku neće pamtiti po dobrome...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači španjolske reprezentacije zviždali su Piqueu na posljednje dvije utakmice zbog 'grijeha' s kraja prošle sezone i kontroverznih komentara na račun najvećeg klupskog rivala Barcelone - Real Madrida. Podsjetimo, Pique se sarkastično zahvalio Kevinu Rolandu, pjevaču koji je bio glavni zabavljač na rođendanskoj proslavi Cristiana Ronalda u veljači, nakon čega je sezona Reala krenula nizbrdo.

VIDEO Blamaža Sergija Ramosa: Napao Piquea, pa ga mediji 'provalili'

Iako su mnogi očekivali da će se ispričati zbog toga, to se ipak nije dogodilo, a prema posljednjim riječima španjolskog stopera ni neće.

"Moj odnos s igračima Real Madrida je fantastičan. Pogotovo s Ikerom Casillasom. Zvao me da mi čestita na rođenju sina, ja sam mu na tome zahvalio, ali svejedno mu želim da primi četiri gola od Atletico Madrida", rekao je Pique.

Vjeruje se da takav odnos između igrača šteti reprezentaciji, te da ga odlaskom Ikera Casillasa (Real Madrid) i Xavija Hernandeza (Barcelona) iz kluba nema više tko popraviti. Pique smatra da tome nije tako.

"Ne žalim zbog svojih komentara i učinio bi to još 1000 puta. Ja sam jednostavno takav. Uvijek sam želio i uvijek ću željeti da Real izgubi. Neću se nikada ispričati", kaže Pique.

"Španjolska reprezentacija je bolja nego ikad prije. U svlačionici je sve u redu, kao i sa Sergijom Ramosom s kojim imam odličan odnos. Upravo me on branio uoči utakmice protiv Makedonije i to vam je najbolji pokazatelj koliko smo zajedno kao momčad".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider