Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan igrom

Petev tužan i sretan: ''Što je ovo s ozljedama?''

Nakon poraza od Lyona, Ivajlo Petev je istakao kako je zadovoljan igrom svoje momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jeste li ponosni na igru Dinama, s obzirom na igru i unatoč porazu?

„Ja sam i sretan i tužan. Tužan sam zbog rezultata, koji po meni nije objektivan, ali sretan samo zbog toga što smo pokazali želju i motiv. Imali smo šansi, šteta što nismo zabili gol. Šteta je da smo primili gol nakon pogreške naše obrane. Ali to je nogomet, moramo se učiti na pogreškama. Zadovoljan sam, čestitam igračima na trudu i želji. Borili su se, ali to je ono što se od njih očekuje. Želim se zahvaliti i navijačima koji su bili naš 12 igrač“, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Gojak je bio najbolji u prvom dijelu dok je igrao u srednjem redu. U drugom dijelu je očigledno pao fizički, ali ste mu i promijenili poziciju, otišao je na bok.

„Nismo imali druge opcije. Fiolića je uhvatila viroza. On prvi put igra, normalno da je fizički malo pao.“

Gojak pretrčao preko 6 kilometara u prvom poluvremenu. Nije li to malo previše s obzirom da je u drugom dijelu očigledno pao?

„Mislim da nitko nije pretrčao ispod pet. Takva je bila utakmica.“

Je li ovo ogledni primjer kako Dinamo treba igrati i je li ovo standard ispod kojeg ne bi smio ići?

„Da, mislim da je ovo standard koji moramo držati. Svaku utakmicu moramo ovako igrati. Imamo još prostora za napredak. Da smo malo iskusniji, bolje bi odigrali zadnji pas i dali bismo barem jedan gol. Ali to je iskustvo.“

Petev je na kraju zavapio:

„Ne znam što je ovo s ozljedama. Ćorić, Matel i Pavičić su se ozlijedili. Ne znam u kakvom su stanju, vidjet ćemo sutra.“
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider