Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Veliko iznenađenje

Potres u Dinamu: Petev otpisao veliku zvijezdu "modrih"

Trener Dinama Ivajlo Petev nije poveo na pripreme u Tursku Juniora Fernandesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je jutros otputovao na pripreme u Tursku pojačan Sammirom, koji je sinoć u Zračnoj luci Pleso stavio potpis na trogodišnji ugovor sa zagrebačkim klubom.

Iako je kineska liga završila još u listopadu, a on je potom bio na podugačkom odmoru u Brazilu, Sammir tvrdi da se nije fizički zapustio i da će mu trebati mjesec dana da se vrati formu.

„Sammir će u početku priprema raditi po individualnom programu, jednako kao i reprezentativci koji su se vratili s turnira u Kini. Ostatak momčadi nastavlja pripreme po zacrtanom planu“, istakao je trener Dinama Ivajlo Petev uoči polijetanja za Tursku.

Zanimljivo je da u Tursku nisu odletjeli Gonçalo i Junior Fernandes.
„Gonçalo još ne može raditi s loptom pa ga nema smisla voditi u Tursku, dok Junior Fernandes nije ništa pokazao otkako sam ja u Dinamu, a mene ne zanima njegova prošlost, od prošlosti se u nogometu ne živi, bitno je samo što je danas i sutra. Zbog toga sam odlučio da ga ne vodim u Tursku“, iznenadio je bugarski stručnjak otvorenim stavom.

Čileanac već duže vrijeme izgled bezvoljno i prilično nezainteresirano, iako ima je jedan od najplaćenijih igrača u Dinamu, ako ne i najplaćeniji. Čini se da je Fernandesova avantura u Dinamu svršena. Pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru i ima li uopće ponuda?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider