Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kek sve nadmašio

Petev potvrdio da je bio blizu otkaza, a onda se zbunio: Rijeka sve potukla!

Ivajlo Petev još jednom je za manjak zalaganja optužio igrače Dinama! I tvrdi da zna kako ih motivirati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je iznenađujuće ostao na poziciji trenera Dinama, pred novinarima se prvi put pojavio Ivajlo Petev. Bugarski trener još jednom je za manjak zalaganja optužio igrače! I tvrdi da zna kako ih motivirati.

U svom prvom nastupu nakon najveće krize, Ivajlo Petev potvrdio je da je bio na korak do otkaza. Htio je poentirati izrekom, ali malo se zapetljao, nije se mogao sjetiti izreke koja glasi: "kapetan zadnji napušta brod".

„Mislim da ćemo se vratiti tamo gdje smo bili“, poručio je Petev.
Ali, povratak na staro možda i ne bude dovoljan! Jer jučer je šef struke - Romeo Jozak - od Peteva zatražio: vidljive pomake nabolje.

S druge strane, u korist Ivajla Peteva ide suha statistika: on je po osvojenim bodovima vrlo blizu Dinamovih prethodnih trenera s titulama prvaka: i Zorana Mamića, i Krune Jurčića, i Ante Čačića!

Ali, kada usporedite to s učinkom Rijeke ove sezone, jasno je zašto Dinamo gubi naslov! Kekovih fantastičnih 84 posto bodova, bolji je učinak i od Mamića i od Jurčića i od Čačića!

Pa ipak, kad s mnogo skupljom momčadi izgubiš ritam u završnici sezone, dok Rijeka i dalje grabi, to traži objašnjenje. Petev to vidi u nezalaganju igrača.

I sad je pitanje svih pitanja: kako će trener koji je upravo jedva izbjegao otkaz, motivirati igrače da se bore za zajednički cilj?

„Imam način kako ću to napraviti. Sutra će to vidjeti“, poručuje Petev.
To "sutra" znači u utakmici protiv posljednje-plasirane Cibalije, u 15 sati na Maksimiru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider