Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosta samouvjeren

Petev: Ne zanima me Hajduk, naš cilj je pobjeda na Poljudu

Ove subote na Poljudu se igra najveći derbi hrvatskog sporta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 20. kola HNL-a na Poljudu se ove subote s početkom u 15:00 igra najveći derbi hrvatskog sporta: Hajduk - Dinamo.

Modri na Poljud stižu sa šest bodova prednosti pred Splićanima, ali i šest bodova zaostatka za vodećom Rijekom.

U takvoj situaciji imaju imperativ pobjede jer Rijeka je domaćin Istri i očekuje se njena pobjeda pa bi Dinamo, u slučaju da ne pobijedi na Poljudu, mogao prezimiti s osam ili devet bodova manjka za Riječanima čime bi se doveli u izuzetno tešku poziciju kad je u pitanju obrana naslova prvaka.

"Očekujem pravi derbi na Poljudu, nevjerojatnu atmosferu i da Dinamo izgleda bolje od domaćina. Moramo biti jako pametni, odraditi svoje zadatke i biti pravi od prve do 90. minute. Želimo sva tri boda, to je jedini rezultat koji nam odgovara i dat ćemo sve od sebe za te bodove", izjavio je trener Dinama Ivajlo Petev na konferenciji za medije.

I njegov kolega na klupi Hajduka Joan Carrillo najavljuje trijumf pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se derbi rasplesti.

"Poštujemo sve klubove, Hajduk je Hajduk. Ipak, uvijek sam govorio da smo mi bitni, te da moramo izgledati kao momčad", smatra Petev.

Na upit koliko će promjena trenera utjecati na raspoloženje Hajdukovih igrača, strateg Modrih je odgovorio.

"Promjene trenera su normalne u nogometu. Ponavljam, ne interesira me Hajduk, već moja momčad. Naš je cilj osvajanje tri boda na Poljudu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider