Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijedna tri boda

Petev posalo poruku: Ćorića sam zamijenio jer je to moja odluka

"Uzeli smo vrijedna tri boda i to nam je trenutno najbitnije", izjavio je trener Dinamo Ivajlo Petev nakon pobjede u Koprivnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u 12. kolu HNL-a slavio Koprivnici protiv Slaven Belupa (1:0). Bila je to prva pobjeda modrom treneru Ivajlu Petevu.

"U prvom dijelu nismo izgledali kako smo htjeli. Slaven Belupo se odlično branio, zatvorili su se i nismo mogli iskoristiti svoje šanse. Bili smo spori s loptom, ali popravili smo se u nastavku. Bilo je bolje, imali smo par prilika i dali smo gol. Uzeli smo vrijedna tri boda i to nam je trenutno najbitnije. Naravno da je ovo izlaz iz krize, nema druge formule osim pobjede. U ovom nam je trenutku ovakva pobjeda jako važna i dobit ćemo više samopouzdanja. Mislim da ćemo izgledati sve bolje, ali imamo još puno za raditi", rekao je Petev.

Pobjednički gol zabio je Fernandes koji je ušao umjesto Ante Ćorića.

"Ćorića sam zamijenio jer je to moja odluka, pokazao je želju u utakmici sa Slaven Belupom, to je najbitnije. Fernandes je ušao u igru i dao je gol. Bitno mi je da svi igrači pokažu želju, da žele promijeniti situaciju. Zadovoljan sam navijačima koji su bili na utakmici i čestitam svojim igračima na tri boda."

Dinamo sada kod kuće čeka Sevillu u Ligi prvaka.

"Napravit ćemo sve da Dinamo izgleda bolje i ako možemo pokušat ćemo napraviti nešto u utakmici sa Sevillom."

Trener Slaven Belupa Željko Kopić je dodao:

"Nije dobro kada izgubiš, ali odigrali smo jako dobro, s taktički jasnom idejom."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider