Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobio rok

Šok iz Njemačke: Wolfsburg 'ne može naći' Perišića, prijeti mu sudski postupak

Neočekivani problemi snašli su hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Perišiću prijeti kaznena prijava od strane njemačkog suda. Kako prenosi njemački list Sport Bild, Perišić nije odjavio dva automobila koja je koristio u Wolfsburgu, a sada mu policija ne može ući u trag u Milanu. Navodno nije prijavljen kao stanovnik talijanske modne prijestolnice, pa ga vlasti iz Wolfsburga traže otvorenim pismom.

Perišić ima vremena do 8. svibnja da se sam javi i riješi problem, a ukoliko to ne napravi prijeti mu čak i kriminalna optužnica, odnosno sudski postupak.

Perišić je igrao za njemačkog Bundesligaša Wolfsburg od 2013. do 2015. godine, a onda je prošlog ljeta prešao u redove milanskog Intera. Ove je sezone jedan od najboljih igrača petoplasiranog sastava talijanskog prvenstva. 

Sjajni krilni nogometaš odradio je dva odlična nastupa za reprezentaciju u proteklih tjedan dana. Najprije je protiv Izraela bio strijelac prvog pogotka u pobjedi 2:0, a potom je bio asistent u remiju Hrvatske kod Mađarske. Perišić je asistirao Mariju Mandžukiću za vodeći pogodak u prvom poluvremenu.

Ovdje je očito riječ o nekom nesporazumu i stvari u koju Perišić nije bio upućen. Najiskrenije sumnjamo da bi naš nogometaš namjerno pokušao oštetiti državu i stvoriti si nepotrebne probleme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider